Waar kan ik een ballonnenboog huren?

  • Door Ballonnenboogkopen.nl

Met een ballonnenboog kan je van iedere gelegenheid iets bijzonders maken. Een verjaardag of een huwelijk, een jubileum of een evenement. Steeds meer mensen willen hun evenement decoreren met een ballonnenboog en andere ballondecoraties. Het geeft een luxe uitstraling en extra sfeer aan jouw feest. We zijn gewend dat een ballonnenboog gebruikt wordt bij een opening of een ander speciaal moment, maar tegenwoordig wordt het steeds meer gebruikt bij allerhande gebeurtenissen. Naast een ballonnenboog worden er ook andere ballondecoraties gebruikt. Denk dan bijvoorbeeld aan ballonpilaren. Eerder was het normaal om dan een ballonnenboog te huren.

Ballonnenboog huren of ballonnenboog pakket kopen?

Eerder waren er weinig andere opties dan een ballonnenboog huren of een kant en klare ballonnenboog kopen. Dat was best wel prijzig en het was dan ook niet voor iedereen weg gelegd. Ballondecoratie was alleen voor hele speciale gelegenheden en dat is natuurlijk zonde. Het werd voornamelijk gebruikt voor zakelijke klanten, maar het is juist een mooie decoratie voor elke gelegenheid. In het meest gunstige geval kreeg je een standaard ballonnenboog voor een betaalbare prijs, maar dat paste dan nog altijd niet meteen bij de gelegenheid. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel meer mogelijkheden.

Ballonnenboog huren

Iets goedkoper dan een volledige ballonnenboog kopen, is een ballonnenboog huren. Je krijgt dan het complete frame, met opgeblazen ballonnen op locatie geleverd. Je kan aangeven welke kleuren je wil en welke afmetingen de ballonnenboog dient te hebben. Daarnaast kan je ook nog andere specificaties doorgeven. Bijvoorbeeld als je een vierkante boog wil of als je een speciale kleur wenst. Na gebruik lever je het frame weer in zodat het opnieuw gebruikt kan worden. Het is evengoed nog een flink kostenplaatje, terwijl het tegenwoordig juist zo makkelijk is om een ballonnenboog pakket te kopen en het zelf in elkaar te zetten of er zelfs eentje helemaal zelf in elkaar te knutselen.

Kiezen voor een ballonnenboog pakket

Het voordeligste en vrij makkelijk, is een ballonnenboog pakket. Je krijgt dan alles wat je nodig hebt om zelf een ballonnenboog in elkaar te zetten, het is betaalbaar en er zijn tal van mogelijkheden die perfect passen bij jouw feest, opening, bruiloft, of welk evenement jij ook maar hebt. De ballonnenboog pakketten zijn te krijgen in allerhande thema's en je kan het makkelijk aanvullen met ballonnen als je speciale wensen hebt. Je kan de boog dan makkelijk personaliseren met andere decoraties en naast de bogen, kan je ook losse ballonnen en ballonnen clusters gebruiken om de hele ruimte te versieren, en zo alles mooi op elkaar afstemmen.

De ballonnenboog die bij jouw evenement past

Je kan zelf kiezen welke kleuren bij jouw feestje passen en makkelijk extra ballonnen uitkiezen. Probeer maximaal 4 kleuren te kiezen, dat geeft het mooiste effect en juow decoratie zal dan stijl en klasse uitstralen, alsook bij dragen aan de feestsfeer. Jouw gasten zullen meteen in de stemming komen. Je bepaalt zelf waar je de ballonnenboog plaatst, want je kan het helemaal passend maken. Als je iets bij een ingang wil zetten, dan heeft dan een andere vorm als aan een muur. Je hoeft dan niet eens voor ballonpilaren te kiezen, maar geeft jouw ballonnenboog decoratie precies vorm zoals jouw wens is.

Extra ballonnen toevoegen

Decoraties zijn sfeerbepalend en een boog is een echte eyecatcher. De feestgangers komen meteen in de juiste stemming en degene voor wie de ballonnenboog bedoeld is, zal zich heel bijzonder en speciaal voelen. Je kan wel een ballonnenboog huren, maar een ballonnenboog pakket is veel goedkoper, makkelijker uit te breiden en het is helemaal niet zoveel werk om de boog in elkaar te zetten. Precies zoals past bij jouw wensen. Je kan extra ballonnen als ballondecoratie in de rest van de ruimte toevoegen, met bijvoorbeeld exta accenten bij de entree, en dat kan ook met speciale effecten, zoals metallic ballonnen. Je hoeft dus echt geen ballonnenboog te huren en heel veel kosten te maken. Een ballonnenboog is betaalbaar voor elk budget en jij maakt van jouw feestje een heel bijzonder event, dat niemand snel meer zal vergeten. Of je nou kiest voor een boog, een slinger of ballonpilaren, je kan er alle kanten mee op en hebt alle vrijheid om de ballondecoratie passend vorm te geven. Niemand zal jouw feestje vergeten en het nog vaak en lang erover hebben.