Ballonnenboog Gender Reveal

Een gender reveal is tegenwoordig helemaal hip en happening. Een bijzondere manier om iedereen te laten weten dat jouw baby eraan komt en welk geslacht jouw baby zal hebben. Het is een bijzonder moment, dat uitbundig gevierd mag worden. Er zijn allerhande manieren om het geslacht bekend te maken en met deze ballonnenboog Gender Reveal maak jij er een onvergetelijk moment van. Wordt het een jongen of een meisje? Deze ballonnenboog zal het in ieder geval niet verraden, tot jij er klaar voor bent om het te vertellen, maar maakt wel op een stijlvolle, uitbundige, speelse en luxe manier duidelijk waarom dit feestje gegeven wordt.

Dit zeer uitgebreide pakket bevat natuurlijk blauwe en roze ballonnen in diverse maten. Daarnaast zitten er ook witte en gouden ballonnen bij. Hierdoor krijgt het geheel een luxe uitstraling en kan je de ballonnen en kleuren speels afwisselen. Je kan ervoor kiezen om alle kleuren door elkaar te gebruiken, of je kan een roze en een blauw gedeelte maken. Je kan er alle kanten mee op. De handige ballonketting zorgt voor een makkelijke bevestiging en je kan ervoor kiezen om twee helften te maken of het een geheel te houden.

Jouw gender reveal zal onvergetelijk worden dankzij deze ballonnenboog en voor jouw gasten zal het een onvergetelijk moment worden.

gender-reveal.jpg

Ballonnenboog Gender Reveal

Met deze mooie en originele gender revael party ballonnenboog met 206 ballonnen vier jij het perfecte feest! Leuk als ballon versiering voor verjaardagen, baby showers of andere feesten. Een ballonnenboog maakt jouw feest compleet en levert mooie foto's op!

Voordelen:

Genoeg ballonnen

Mooie ballonnenboog zonder veel werk

Beste keus!
gender-reveal.jpg

Ballonnenboog Gender Reveal

Hoe werkt de ballonnenboog Gender Reveal?

Het zijn nogal wat ballonnen in dit pakket en het kan dan een aanrader zijn om een ballonnenpompje erbij aan te schaffen. Je blaast alle ballonnen op en maakt er een stevig knoopje in. Je hebt verschillende maten ballonnen en het is handig om een paar kleinere ballonnen apart te houden. Mocht je een ballonnenpompje gebruiken, blaas de ballonnen met de papieren confetti dan toch met jouw mond op. Met de kleinere ballonnen kan je gaten opvullen als je de boog klaar hebt. De ballonnen bevestig je aan de ballonnenketting. Het is aan te raden om de formaten af te wissel, alsook de kleuren. Dat geeft een speelser effect.

Je kan de ballonnenstickers gebruiken om de ballonnen aan elkaar te laten plakken. Dit helpt je bij het vormen van jouw ballonnenboog. Je kan natuurlijk ook andere vormen dan een boog maken. Als je de ballonnenboog helemaal klaar hebt, dan kan je het lint gebruiken om de ballonnenboog te bevestigen. Het materiaal is allemaal flexibel en je er dus iedere vorm mee maken die bij jouw gender reveal past.

Met de lijmpuntjes en het lint kan je de ballonnenboog bevestigen aan een oppervlakte. Je kan hier natuurlijk nog extra decoratie aan toevoegen, maar het is zeker niet nodig. Dit pakket is van een hoge kwaliteit en zal zeker een tijdje meegaan.

Waarvoor gebruik je een ballonnenboog?

De Gender Reveal ballonnenboog is natuurlijk perfect voor een gender reveal feestje. Mocht je een tweeling hebben waarbij de tweeling bestaat uit een jongen en een meisje, dan is deze boog ook hartstikke leuk. Tegenwoordig worden vrijgezellen feestjes ook vaak samen gevierd. Ook dan kan je deze ballonnenboog goed gebruiken. Eigenlijk is het geschikt voor elke leeftijd waarbij zowel een jongen als een meisje samen de eregasten zijn. Heb jij een babyshower waarbij de ouders het geslacht nog liever even geheimhouden, dan past deze ballonnenboog daar ook uitstekend bij.

Voordelen ballonnenboog Gender Reveal

 • Met maar liefst 206 ballonnen
 • Ideaal voor een gender reveal door de twee hoofdkleuren blauw en roze
 • Ballonnenlint voor het bevestigen van de ballonnenboog

Nadeel ballonnenboog Gender Reveal

 • Compleet pakket, maar zonder ballonnenpompje

Wat zit er in jouw ballonnenboog pakket?

 • 53 Stuks roze ballonnen
 • 57 Stuks blauwe ballonnen
 • 56 Stuks witte ballonnen
 • 40 Stuks gouden ballonnen
 • 1 rol ballonketting
 • 5 meter ballonnenboog strip
 • 1 rol lijmpunten
 • 1 rol ballonnenlint
 • Nederlandstalige handleiding, te downloaden

Bij een gender reveal wil je natuurlijk een onvergetelijke indruk achterlaten en dan is een ballonnenboog een echte eyecatcher. Met deze ballonnenboog gender reveal maak je de mooiste foto's en blijft het tot het laatste moment een verrassing voor jouw gasten wat het geslacht van jouw baby zal zijn. Ook erg handig als je een babyshower hebt, maar eigenlijk het geslacht van de baby nog niet bekend wil maken. In het pakket zit alles wat jij nodig hebt om deze grote ballonnenboog in elkaar te zetten. Deze ballonnenboog bevat ontzettend veel ballonnen en dat voor een hele betaalbare prijs.