Ballonnenboog Baby Shower

Bij een baby shower hoort een speciale aankleding en met deze ballonnenboog maak jij er een heel bijzondere gelegenheid van. De stijlvolle roze kleurencombinatie geeft klasse aan iedere ruimte. Het geeft een gevoel van luxe en glamour dankzij de gouden accenten en een extra feestelijke sfeer dankzij de gekleurde confetti in een deel van de ballonnen. De ballonnen hebben verschillende afmetingen, wat het geheel een speels effect geeft, en dat past natuurlijk perfect bij een babyshower. De mama-in-spe zal zich heel speciaal voelen en de gasten komen meteen in een feestelijke stemming.

De chrome-kleurige ballonnen zorgen voor een extra stijlvolle uitstraling. Deze ballonnenboog wordt gemaakt met een lint, en daardoor kan je het precies vormgeven zoals jij wil. Het is makkelijk te maken en van een uitstekende kwaliteit. Er zit geen pompje bij, maar die kan je makkelijk apart aanschaffen om het opblazen wat makkelijker te maken. Het is echter geen gedoe om de ballonnen gewoon op te blazen.

Je laat hiermee een onvergetelijk indruk achter bij jouw gasten en geeft jouw viering in een handomdraai een speciale sfeer. Iedereen zal zich bijzonder voelen en jouw feest straalt klasse en stijl uit, en dat allemaal voor een hele betaalbare prijs.

Ballonnenboog-baby-shower.jpg

Ballonnenboog Baby Shower

Mooie versiering op uw verjaardagsfeest, babyshower of bruiloft is een must! De ballonnenboog van Balloonic is een echte eyecatcher en creƫert op elk feestje een unieke sfeer. De Balloonic ballonnenboog is niet alleen super makkelijk in elkaar te zetten, u kunt de boog op elke gewenste plek en in elke gewenste vorm bevestigen!

Voordelen:

Goede kwaliteit

Voldoende ballonnen meegeleverd

Beste keus!
Ballonnenboog-baby-shower.jpg

Ballonnenboog Baby Shower

Hoe werkt de ballonnenboog Baby Shower?

Het begint natuurlijk allemaal met het opblazen van de ballonnen. Je kan dat met een pompje doen, maar dat is niet per se nodig. De confetti-ballonnen kan je het beste wel met je mond opblazen. Schud ze goed nadat je ze hebt opgeblazen voor een mooie verdeling. Wrijf de ballonnen over jouw kleding om ze statisch te maken. Dan blijven ze mooier tegen elkaar aan zitten.

Knoop de ballonnen goed dicht en haal het knoopje door een gaatje in de ballonnenstrip. Wissel de verschillende afmetingen en kleuren ballonnen af en bewaar een paar kleinere ballonnen tot het einde. Je kan het ballonnenlint vervolgens ophangen en vormgeven naar wens. Bijvoorbeeld om een deur of raam, of langs een stuk muur. Je kan het vastzetten met de ballonnenstickers. Hiermee kun je ook de ballonnen aan elkaar plakken om et een mooiere vorm te geven. Kijk dan waar er nog wat meer opvulling past en bevestig daar de overgebleven kleinere ballonnen.

Omdat dit een ballonnenlint is, en geen vaste boog, kan je er alle kanten mee op en het zo modelleren als jij mooi vindt en zoals het goed in de ruimte op de plaats waar jij het voor je ziet past. Dat kan in een boog zijn, maar ook in andere vormen. Hierdoor is de ballonnenboog Baby Shower geschikt voor iedere ruimte.

Waarvoor gebruik je een ballonnenboog?

Deze ballonnenboog is ideaal voor een babyshower of een gender reveal. Het roze past natuurlijk perfect bij een meisje, maar tegenwoordig maakt de kleur bij het geslacht helemaal niet zoveel meer uit. Je kan er dus alle kanten mee op. Je kan deze ballonnenboog ook voor andere gelegenheden gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een jubileum, een verjaardag, een huwelijk of bijvoorbeeld als warm welkom wanneer iemand na een langere tijd weer thuiskomt. Je maakt met deze ballonnenboog van iedere ruimte meteen een feestlocatie en het maakt van iedere gelegenheid een bijzonder moment. Jouw gasten komen meteen in een feeststemming en degene voor wie het feestje is, zal zich meteen heel speciaal voelen.

Voordelen Ballonnenboog Baby Shower

  • Deze ballonnenboog past bij elke baby shower en is ook geschikt voor andere gelegenheden dankzij de zachte veelkleurige pasteltinten
  • Past binnen elk budget en is van hoogwaardige kwaliteit
  • De boog kan je naderhand ook gebruiken bij andere gelegenheden door gewoon je eigen ballonnen in passende kleuren toe te voegen.

Nadelen Ballonnenboog Baby Shower

  • Hoewel je de boog vaker kan gebruiken, is dit met de ballonnen niet het geval. Je kan wel zelf andere ballonnen maken en de volgende gelegenheid jouw eigen kleurencombinatie samenstellen.

Wat zit er in jouw ballonnenboog pakket?

  • 135 ballonnen in de kleuren lichtblauw, mintgroen, lila, roze, lichtgeel, wit en goud
  • 5 meter ballonnen strip
  • 100 glue dots
  • 6 muurhaakjes
  • 1 pomp
  • Ballonnenknoophulp

Een baby shower is natuurlijk een heel bijzondere gelegenheid en met deze ballonnenboog zet je meteen de juiste sfeer neer. Een gezellige huiskamer verandert in een stijlvolle feestlocatie en een saaie kantoorruimte wordt meteen een partyruimte. De kwaliteit is uitstekend en het is ook nog eens heel betaalbaar. Zorg dat iedereen meteen in de feeststemming komt en dat degene voor wie het feestje is zich meteen heel bijzonder en speciaal voelt met deze ballonnenboog Baby Shower.