Ballonnenboog bestellen kant en klaar

  • Door Ballonnenboogkopen.nl

Als jij een evenement, verjaardag, bruiloft, jubileum of babyshower hebt, dan kan jij het geheel mooi aankleden met een ballonnenboog. Dat was eerder meer voor bedrijven en dat had vooral te maken met de hoge kosten. Je kon dan eigenlijk alleen een kant en klare ballonnenboog bestellen. Tegenwoordig heb je veel meer opties. Je kan jouw gelegenheid, tegen een betaalbare prijs, veel meer sfeer geven met een ballonnenboog. Je hoeft dan geen ballonnenboog kant en klaar te bestellen, want de kosten daarvan zijn nog steeds niet gering, maar je kan heel eenvoudig kiezen voor een ballonnenboog pakket.

De 5 beste kant en klare ballonnenbogen

ballonnenboog-groen-goud.jpg

Ballonnenboog Groen Goud

Met deze mooie en originele groene ballonnenboog vier jij het perfecte feest! Je maakt de ballonboog zelf met de bijgeleverde ballonnenstrip of -ketting. Leuk als feest versiering voor een verjaardag, huwelijk, baby shower of andere feesten. Een ballonnenboog maakt jouw feest compleet en levert mooie foto's op!

Voordelen:

Goede kwaliteit

Makkelijk op te blazen

Mooi

Beste keus!
Ballonnenboog-roze-2.jpg

Ballonnenboog Roze

Je maakt de ballonboog snel en makkelijk door de ballonnen op de blazen en deze door de ballonnenketting te doen. Overige ballonnen plak je met de bijgeleverde lijmstippen ertussen, zo heb jij een volle boog zoals op de foto's. Dus bespaar geld en maak een prachtige ballonnenboog helemaal zelf!

Voordelen:

Goede kwaliteit

Mooie kleuren

Nummer 2
gender-reveal.jpg

Ballonnenboog Gender Reveal

Met deze mooie en originele gender revael party ballonnenboog met 206 ballonnen vier jij het perfecte feest! Leuk als ballon versiering voor verjaardagen, baby showers of andere feesten. Een ballonnenboog maakt jouw feest compleet en levert mooie foto's op!

Voordelen:

Mooie kwaliteit

Kleuren lekker fel

Nummer 3
Ballonnenboog-Fissaly.jpg

Ballonnenboog Wit Goud

Met deze luxe ballonnenboog maak je van jouw locatie een geweldig feest die jouw gasten nooit meer zullen vergeten! In het decoratiepakket zitten alle benodigdheden die je nodig hebt om een perfecte boog van ballonnen te maken die er sfeervol, luxe en er supermooi uit gaat zien op jouw feest!

Voordelen:

Mooie kleuren

Goede kwaliteit

Makkelijk op te zetten

Nummer 4
ballonnenboog-baloba-groen-goud-wit.jpg

Ballonnenboog Groen, Goud en Wit

ouw feestje speciaal versieren? Doe dit met de Ballonnenboog van Baloba. Met deze ballonnen set zijn saaie ballonnen verleden tijd. Geef jouw feest extra sfeer, met deze ballonnenboog set van Baloba verras jij al jouw gasten!

Voordelen:

Stevig materiaal

Mooie kleuren

Nummer 5

Een pakket ballonnenboog bestellen

Online vind je ontelbare mogelijkheden om een ballonnenboog te bestellen. Je krijgt in zo'n pakket alles wat je nodig hebt om een mooie ballonnenboog in elkaar te zetten. Denk dan aan verschillende maten en kleuren ballonnen, een ballonnenlint of frame, lijmpunten, vaak zit er ook een ballonnenpompje bij, en eigenlijk heb je niet meer nodig om jouw eigen ballonnenboog te maken. Deze bogen zijn te krijgen voor allerhande gelegenheden en in diverse thema's. Het enige dat jij hoeft te doen, is de ballonnen opblazen en te bevestigen aan het lint of frame en dat op de juiste plek te plaatsen. De ballonnenboog pakketten zijn betaalbaar en er is voor bijna elk budget wel een pakket te vinden.

Welke ballonnenboog past bij jou?

Er zijn verschillende soorten thema's online te vinden. Voor een bruiloft bijvoorbeeld. Dat past dan mooi bij de bruiloft zelf, en je kan meteen ballonnen in dezelfde stijl erbij nemen voor de verdere aankleding. Maar je kan ook kijken voor een themafeestje, een mooie ballonnenboog met palmbladeren waardoor je niet alleen stijl aan jouw junglefeest geeft, maar jouw gasten ook meteen in de stemming brengt. Ook voor een gender reveal kan je geweldige pakketten kiezen. Met zowel roze als blauwe ballonnen, om het extra spannend te houden, met mooie gouden accenten, waar jij jouw gender reveal in stijl en met klasse kan presenteren. Zo zijn er ontelbare mogelijkheden en jij vindt altijd een ballonnenboog dat past bij jouw feestje.

Een ballonnenboog pakket in elkaar zetten

Het is echt heel eenvoudig om een ballonnenboog in elkaar te zetten wanneer je voor een pakket kiest. Alles wat je nodig hebt, zit ook in het pakket. Er zit niet altijd een ballonnenpompje bij, en voor sommige mensen kan het handig zijn om die apart aan te schaffen. Meestal zitten er lijmpuntjes bij, die je kan gebruiken om de ballonnen aan elkaar en de ballonnenboog aan een oppervlakte vast te maken. Het kan soms handiger zijn om daar visdraad voor te gebruiken.

Om te beginnen blaas je de ballonnen op. Je kan ze dan aan het ballonnenlint of het frame bevestigen. Wissel de formaten en kleuren ballonnen af voor een speels effect. Bewaar altijd wat kleine ballonnen om later eventuele openingen mee op te vullen. Hiervoor kan je de lijmpunten ook gebruiken. Je hoeft de boog nu alleen nog maar te bevestigen op de plek waar je deze wil hebben. Bijvoorbeeld om een deur of bij een raam, maar het kan ook gewoon tegen een kale muur. De hele ruimte zal meteen een feestelijke uitstraling krijgen.

Waar plaats je een ballonnenboog

Eigenlijk kan je een ballonnenboog overal plaatsen waar die past. Je hoeft er alleen rekening mee te houden dat een ballonnenboog binnen veel langer mee gaat dan buiten. In de schaduw buiten een paar dagen en in de volle zon buiten een dag. Binnen kan een ballonnenboog wel tot 2 weken goed blijven. Een ballonnenlint kan je makkelijker vormgeven. Het hoeft dus niet altijd de vorm van een boog te hebben. Op een lege muur kan je een lint in golven laten gaan, of je kan er een halve boog mee maken bij een raam of een deur. Een frame heeft iets meer beperking, maar dan hoef je alleen maar op voorhand te bepalen waar je die precies wil plaatsen om te weten of het past. 

Extra ballonnen toevoegen

Een ballonnenboog is natuurlijk super mooie en stijlvolle feestdecoratie. Je kan het geheel nog mooier maken door er losse ballonnen in dezelfde kleuren bij te nemen en die in clusters van 2 of 4 op andere plekjes te hangen. Zo wordt de decoratie van jouw ruimte meer een geheel en straalt het nog meer klasse en stijl uit. Als je kiest voor een kant en klare ballonnenboog dan is het lastiger om er ballonnen in dezelfde kleur bij te vinden en een iets afwijkende kleur kan ervoor zorgen dat het geheel er goedkoop uit ziet. Een ballonnenboog pakket is makkelijk te maken, is een heel stuk voordeliger en je kan er veel meer kanten mee op.