Ballonnenboog Fissaly

Roze is een echte feestelijke kleur. Het maakt van iedere gelegenheid een echt feestje. Zeker met deze stijlvolle kleurencombinatie van Fissaly. Deze ballonnenboog biedt een uitstraling met klasse en stijl en doet luxueus en vol glamour aan. Je maakt er van iedere ruimte meteen een party locatie van. Zonder dat er heel veel hoeft te gebeuren. Er worden verschillende kleuren gebruikt, voornamelijk in pasteltinten, waardoor het geheel mooi zacht overkomt. Deze ballonnenboog Fissaly heeft de kleuren roze, grijs, witgrijs, glimmend roze goud en roze met gouden confetti. De ballonnen hebben verschillende afmetingen, wat zorgt voor een speels effect.

Deze ballonnen zijn ook nog eens milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar, dankzij het gebruik van biologisch afbreekbaar natuurlatex. Je kan ze dus gewoon in de prullenbak gooien, zonder dat het slecht is voor de natuur.

De mooiste ballonnen zijn speciaal voor jou gekozen om deze ballonnenboog een sfeerbepalende look te geven, zodat jouw feest een geweldige indruk op jouw gasten maakt. Je krijgt niet alleen verschillende kleuren die samen een stijlvolle sfeer bieden, maar ook diverse maten ballonnen. Hierdoor krijgt de ballonnenboog een speels geheel.

Ballonnenboog-Fissaly.jpg

Ballonnenboog Fissaly

Met deze luxe ballonnenboog maak je van jouw locatie een geweldig feest die jouw gasten nooit meer zullen vergeten! In het decoratiepakket zitten alle benodigdheden die je nodig hebt om een perfecte boog van ballonnen te maken die er sfeervol, luxe en er supermooi uit gaat zien op jouw feest!

Voordelen:

Goede kwaliteit

Felle en mooie kleuren

Beste keus!
Ballonnenboog-Fissaly.jpg

Ballonnenboog Fissaly

Hoe werkt de ballonnenboog Fissaly?

Deze boog werkt niet met een boog die je moet buigen, maar met een slinger. Hierdoor heb je veel meer mogelijkheden en kan je allerhande vormen kiezen, en kan je het overal mooi passend maken. Daarnaast zit er ook een handige ballonnenknoper bij. Het is even een werkje om de ballonnen op te blazen, maar daar kan je altijd een ballonnenpompje apart bij halen.

Je maakt de ballonnen vast aan de strip. Dit kan je doen met het roze gouden lint. Je kan de lijmpunten gebruiken om de ballonnen aan de muur te plakken en om de ballonnen aan elkaar vast te maken. Let erop dat je alleen stevige oppervlaktes gebruikt en de lijmpunten niet op gevoelig struc- of schilderwerk plakt.

Je kan het lint net zo modelleren als je zelf mooi vindt en hoe het in de ruimte past. In een boog, in golven, om een deur of bij een raam. Je kan er alle kanten mee op en daardoor is de ballonnenboog Fissaly geschikt voor iedere ruimte.

Waarvoor gebruik je een ballonnenboog?

Met een ballonnenboog maak je van ieder feestje of elke gelegenheid een echte happening. Je kan deze ballonnenboog gebruiken om een babyshower nog meer sfeer te geven, bij een huwelijk of een vrijgezellenfeestje, bij een verjaardag of een jubileum, en eigenlijk bij iedere ander bijzonder of speciaal moment. Bijvoorbeeld als iemand terugkomt na lang weg te zijn geweest. Je verandert een kantoorruimte opeens in een party locatie en een huiskamer ziet er opeens niet meer huiselijk, maar heel feestelijk uit. Doordat je zelf bepaalt hoe je het lint wil laten lopen, past het eigenlijk overal wel. Met deze fantastische blikvanger zal jouw gelegenheid meteen een feestelijke sfeer krijgen.

Voordelen ballonnenboog Fissaly

 • De flexibele ballonnenboog kan makkelijk overal geplaatst worden en zelfs in een andere vorm gebogen worden
 • Het ballonnenboog pakket is betaalbaar en daardoor past het in bijna elk budget
 • Je kan de boog bewaren en later nog eens gebruiken met je eigen ballonnen

Nadeel ballonnenboog Fissaly

 • De kleurencombinatie past niet bij iedere gelegenheid. Tip: Je kan altijd zelf andere kleuren ballonnen halen om toe te voegen en zo kan je het passend maken voor meerdere gelegenheden.

Wat zit er in jouw ballonnenboog pakket?

 • 20 Stuks pastel roze ballonnen (13 cm)
 • 40 Stuks pastel roze ballonnen (25 cm)
 • 40 Stuks pastel grijze ballonnen (25 cm)
 • 10 Stuks pastel roze ballon (30 cm)
 • 6 Stuks rosé goudpapieren confetti ballonnen (30 cm)
 • 6 Stuks pastel grijze ballonnen (30 cm)
 • 3 Stuks mega pastel witgrijze ballon (46 cm)
 • 3 Stuks mega roze pastel ballon (46 cm)
 • 3 Stuks mega glimmende rosé goud (46 cm)
 • 5 meter ballonnenboog strip
 • 1 ballon knoper
 • 2 Rollen lijmpuntjes
 • 2 Rolletjes rosé goud lint

De ballonnenboog Fissaly maakt van iedere gelegenheid meteen een feestje. Het maakt niet uit in welke ruimte je de ballonnenboog gebruikt, het is meteen duidelijk dat het een bijzondere gelegenheid is. De feestgangers zullen meteen in de stemming komen en degene voor wie het feestje is, zal zich meteen heel bijzonder en speciaal voelen. Je kan deze ballonenboog precies vormen zoals jij wil, het is makkelijk in elkaar te zetten, en van een uitmuntende en milieuvriendelijke kwaliteit. Niet onbelangrijk, deze ballonnenboog is ook nog eens heel betaalbaar en de prijs / kwaliteit verhouding is dan ook uitmuntend.