Ballonnenboog Olijfgroen Sellaio

Met de kleur olijfgroen geef je iedere gelegenheid een uitstraling van klasse en stijl. De warme kleur geeft daarnaast ook het gevoel van een botanische en natuurlijke omgeving. De kleur is tijdloos, maar zorgt evengoed ook voor een moderne look. Het is te combineren met allerhande kleuren en in deze ballonnenboog krijg je naast olijfgroene ballonnen dan ook ballonnen met de kleuren wit, zilver, goud, transparant en glitters.

Ongeacht wat de gelegenheid is, jouw feest krijgt er meer glamour en stijl door, waardoor jouw feest meteen een hele happing is met deze DIY ballonnenboog.

De bijgeleverde boog is flexibel waardoor je het meerdere vormen kan geven en de 117 ballonnen zijn heel makkelijk te bevestigen. Je krijgt er ook nog eens extra tape bij om alles beter op te vullen en dankzij de verschillende maten ballonnen krijg je een volle, speelse en stijlvolle ballonnenboog.

ballonnenboog-groen.jpg

Ballonnenboog Olijfgroen Sellaio

Dé trendkleuren van nu zijn de natuurtinten, groen, blush, wit. Met deze boog tover je in een handomdraai de ruimte van het feestje om tot een ware oase! Met de prachtige kleuren is het direct een feestelijk geheel. Met dit DIY Kant en klaar ballonnenboogpakket is het eitje om een feestje te laten slagen.

Voordelen:

Goede kwaliteit

Makkelijk op te blazen

Beste keus!
ballonnenboog-groen.jpg

Ballonnenboog Olijfgroen Sellaio

Hoe werkt de ballonnenboog Olijfgroen Sellaio?

Als je al die ballonnen moet opblazen, dan ben je wel even bezig, en waarschijnlijk ook buiten adem. Het zijn er nogal was. Gelukkig zit er een pomp bij waarmee je de ballonnen kan opblazen. De ballonnen hebben verschillende afmetingen, waardoor het geheel er speels uitziet.

Knoop de ballonnen goed dicht en rijg ze willekeurig aan de boog. Zorg dat je de kleuren en maten afwisselt. Je krijgt dan een veel mooiere boog. Je kan de stickers gebruiken om de ballonnen mooier en beter aan elkaar te laten plakken. Zo kan je de kleine ballonnen aan de grotere ballonnen plakken. Je vult dan eventuele gaten mooi op. Hierdoor ziet het geheel er nog voller en luxueuzer uit.

Je kan de boog in verschillende vormen buigen. Het ligt er maar net aan wat bij de gelegenheid past, of waar je de boog wil plaatsen.

Waarvoor gebruik je een ballonnenboog?

Een ballonnenboog maakt iedere gelegenheid een heel stuk feestelijker. Of dat nou bij een bruiloft is, een jubileum of een verjaardag. Je kan iemand er welkom mee heten, bijvoorbeeld na een lange vakantie of afwezigheid door werk. En natuurlijk is het ideaal voor een babyshower, waarbij je het geslacht met deze neutrale kleur, nog even in het midden kan laten. Een huiselijke woonkamer wordt opeens een feestruimte en een saai kantoor verandert zo in een party locatie. Doordat je de boog in meerdere vormen kan buigen, past het in bijna iedere ruimte. De afmeting is 500 bij 60 bij 200 centimeter. Het is dus een opvallende blikvanger, die meteen sfeer aan jouw party toevoegt.

Voordelen Ballonnenboog Olijfgroen

 • Dankzij de flexibele halfronde boog kan je deze ballonnenboog makkelijk overal plaatsen en de olijfgroene kleurencombinatie past bij iedere gelegenheid
 • Voordelig, dus betaalbaar voor ieder budget
 • Hoge kwaliteit ballonnen, dus je hebt er langer plezier van dan je feestje duurt. Tip! Je kan de boog bewaren en later opnieuw gebruiken met andere ballonnen.

Wat zit in jouw ballonnenboog pakket?

 • 50 Retro bean green ballonnen (25 cm)
 • 15 witte ballonnen (25 cm)
 • 15 Gouden ballonnen (12,5 cm)
 • 15 witte ballonnen (12,5 cm)
 • 15 Gouden ballonnen (30,5 cm)
 • 5 golden dots ballonnen (30,5 cm)
 • 2 witte ballonnen (45 cm)
 • 5m strip voor ballonnenboog
 • 100 ballonnen glue dots
 • 1 pomp
 • 6 muurhaakjes

De ballonnenboog Olijfgroen Sellaio is een geweldige toevoeging voor elke feestgelegenheid. Jouw ruimte krijgt er meteen een hele andere uitstraling door en degene voor wie het feestje is, zal er een heel bijzonder gevoel door krijgen. Jouw gasten zullen er meteen door in een feeststemming komen en zo heeft iedereen een geweldige party. Daarnaast is deze ballonnenboog makkelijk in elkaar te zetten, van een zeer goede kwaliteit, en ook nog eens hartstikke betaalbaar.