De leukste ballonnenbogen voor een bruiloft

  • Door Ballonnenboogkopen.nl

Een bruiloft zonder een ballonnenboog is eigenlijk geen bruiloft meer te noemen. Het hoort gewoon bij de decoratie van deze bijzondere en speciale gelegenheid. Je wil er een onvergetelijk moment van maken en een huwelijk waardige sfeervolle uitstraling neerzetten. Niet alleen voor de gasten, maar vooral ook voor het bruidspaar. Een ballonnenboog bruiloft decoratie is dan precies wat jij zoekt.

De 5 beste ballonnenbogen voor een bruiloft

ballonnenboog-rosegoud.jpg

Ballonnenboog Rose goud

De stijlvolle rose gouden ballonnenboog van Babydouche zorgt voor een feestelijke uitstraling op jouw feest. Wat de gelegenheid ook is, verjaardag, babyshower, huwelijk of ander feest; deze ballonnenboog brengt het feest in huis. De ballonnenboog bevat diverse kleuren, waardoor er een mooi geheel ontstaat.

Voordelen:

Goede kwaliteit

Makkelijk op te blazen

Goede service

Beste keus!
ballonnenboog-olijfgroen.jpg

Ballonnenboog Olijfgroen

Ben je op zoek naar een koffie / mokka / olijfgroene ballonnen boog voor bijvoorbeeld een verjaardag, Kerstversiering of bruiloft? Ben jij helemaal weg van deze hippe kleuren? Met deze set zul je voor een onvergetelijke ervaring zorgen!

Voordelen:

Goede kwaliteit

Makkelijk op te blazen

Nummer 2
Ballonnenboog-roze.jpg

Ballonnenboog Roze

Jouw feestje speciaal versieren? Doe dit met de Ballonnenboog van Baloba. Met deze ballonnen set zijn saaie ballonnen verleden tijd. Geef jouw feest extra sfeer, met deze ballonnenboog set van Baloba verras jij al jouw gasten!

Voordelen:

Mooie kleuren

Gemakkelijk in elkaar te zetten

Nummer 3
ballonnenboog-bruiloft-2.jpg

Tafel ballonnenboog

Het individuele gedeelte is 38 cm lang, de zeer sterke glasvezelpaal buigt en is moeilijk te breken. Het wordt geleverd met twee C-vormige plastic clips. 10 verstelbare stokken met een totale lengte van 365,7 cm. U kunt het aantal stokken verminderen om de grootte van de ballonboog aan te passen.

Voordelen:

Prachtige boog

Mooie kleuren

Makkelijk aan de tafel te klemmen

Nummer 4
Ballonnenboog-roze-wit.jpg

Ballonnenboog Roze Wit

Houd het perfecte feest: als je een verjaardagsfeestje rond het roze thema plant, is dit zeker de ideale keuze! Deze set roze en witte ballonnen is speciaal ontworpen voor meisjes of vrouwen en biedt je een overtuigende en onvergetelijke aantrekkingskracht.

Voordelen:

Prachtige kleuren

Sterk materiaal

Nummer 5

Ballonnenboog bruiloft en receptie

Met een ballonnenboog maak je niet alleen een bruiloft veel mooier, maar ook de receptie krijgt er meer sfeer door. Zo kan je bijvoorbeeld voor de ballonnenboog bruiloft kiezen voor een witte ballonnen boog of een stijlvolle rose gouden ballonnenboog, en bij de receptie kiezen voor een confetti ballon boog. Latex ballonnen, met een led ballon voor de accenten of een andere ballonnen set, en de feestelijke uitstraling spat ervan af. Je kan zo het feestje speciaal versieren en er een geweldig feest van maken.

Kleuren voor ballonnenboog bruiloft decoratie

Een bruiloft is een stijlvolle gelegenheid, en je wil natuurlijk dat het luxe en klasse uitstraalt. Een luxe ballonnenboog zorgt ervoor dat jij precies de sfeer en uitstraling kan neerzetten die bij een huwelijk past. Je kan rose goud gebruiken, zilver, goud, roze, paars en natuurlijk kan dat in gewone kleuren of in pastel tinten. Gebruik altijd verschillende kleuren, dan heb je een echte eyecatcher. Als je maar 1 kleur gebruikt, dan is het effect veel minder. Een luxe ballonnenboog maak je ook heel makkelijk zelf, maar het is handig dat je pakketten kan bestellen, waar dan alles inzit wat je nodig hebt.

Ballonnenboog bruiloft alleen voor een huwelijk?

Je hoeft een ballonnenboog bruiloft natuurlijk niet alleen als bruiloft decoratie te gebruiken. Het is een stijlvolle ballonnenboog en past net zo goed bij een andere gelegenheid. Denk dan bijvoorbeeld aan een themafeest dat je extra flair geeft met ballonnen in hetzelfde thema. Of een babyshower voor de geboorte van een kindje, alsook een gender reveal. Als je heel romantisch bent, dan kan jij jouw valentijn ermee verrassen en voor ballonnen met hartjes kiezen. En ook bij een verlovingsfeest misstaat een ballonnenboog niet. Heb je een hele lieve moeder, dan kan je zomaar haar moederdag heel bijzonder maken. Een verjaardag wordt opeens een hele happening en een vrijgezellenfeest op een saaie locatie krijgt opeens heel veel sfeer. Je kan zelfs een halloween feestje speciaal versieren met diverse kleuren en daar hoort oranje natuurlijk ook bij.

Ballonnenboog bruiloft decoratie plaatsen

Voor bruiloft decoraties heb je aan 1 ballonnenboog eigenlijk niet genoeg. Je kan er namelijk alle kanten mee op. Je kan de boog bij de entree plaatsen, bij het altaar zetten, combineren met andere ballondecoraties, je kan het bij de cadeaus zetten, en zo kan je vast nog een paar plekjes bedenken waar een ballonnenboog bruiloft mooi zal staan. Probeer het ook te combineren met andere ballondecoraties. Bijvoorbeeld bij de tafels, bankjes of stoelen, of als accent bij de bloemen. Houdt het dan subtiel en gebruik een ballon of een kleine cluster van een paar ballonnen. Houdt deze ballonnen ook in dezelfde kleuren als de boog. In een handomdraai maak je van een stijve locatie een echte party gelegenheid, natuurlijk wel met klasse en stijl. Die decoraties zijn zo gemaakt en je geeft er een mooi effect mee aan de gehele aankleding. Je kan de ballonnen gewoon pompen met lucht, maar je kan natuurlijk ook helium gebruiken om ze mooi omhoog te houden.

Kant en klare ballonnenboog bruiloft of zelf in elkaar zetten

Je hebt in principe meerdere opties wanneer je een ballonnenboog wil gebruiken. Je kan een kant en klare ballonnenboog aanschaffen, een ballonnnenboog huren, een ballonnenboog pakket kiezen of er zelf eentje in elkaar knutselen. Wat geschikt is voor jouw gelegenheid ligt onder meer aan jouw budget, hoe handig je bent en natuurlijk ook wat je precies wil.

Het makkelijkste is natuurlijk om een ballonnenboog te bestellen die al helemaal klaar is en die alleen maar neergezet hoeft te worden. Dat is alleen ook het duurste en je kan er dan niets bijzonders meer mee doen. Je kan het beste kiezen voor ballonnenboog pakketten. Dan bepaal jij precies hoe het geheel eruit komt te zien. Je kan extra ballonnen toevoegen, bijvoorbeeld met kleuraccenten zoals zilver of goud, roze of transparant, of welke kleur dan ook past bij het thema van het huwelijk. En wat erg handig is, is dat alles wat jij nodig hebt, om de ballonnenboog in elkaar te zetten, in het pakket zit.

Wil je zelf een ballonnenboog in elkaar knutselen, dan is ook dat niet moeilijk. Voor een kleine boog heb je tussen de 70 en de 90 ballonnen nodig. Kies voor verschillende formaten en let er op dat de kleuren verschillende zijn, maar wel bij elkaar passen. Je hebt dan alleen nog een strip of een frame nodig om de ballonnen aan vast te maken en lijmpuntjes die je daar bij helpen. Lees hier hoe je zelf een ballonnenboog kan maken.