Ballonnenboog Baloba Groen, Goud, Wit

Wanneer je een feestje hebt, ongeacht wat de reden is, dan wil je dat het een sfeervolle gelegenheid is. De aankleding van jouw feestje, bepaalt een deel van hoe succesvol het zal worden. Met een ballonnenboog maak je meteen indruk, want het kan een echte eyecatcher zijn. Met deze ballonnenboog Baloba in de kleuren groen, goud en wit, is dat precies wat je krijgt. De warme, stijlvolle kleuren stralen klasse en luxe uit, en dat tegen een hele betaalbare prijs. Het is eenvoudig in elkaar te zetten en jouw gasten zullen meteen in een feeststemming komen.

De ballonnen hebben verschillende maten, waardoor het geheel speels en stijlvol aandoet. De ballonnen zijn van hoge kwaliteit en je hoeft dan ook niet bang te zijn dat ze snel knappen. De ballonnen zitten aan een lint, waardoor je het in allerhande vormen kan modelleren. Een boog, een halve boog, maar ook in golven of een andere vorm die jou aanspreekt, en natuurlijk bij jouw feestje past.

Of je deze ballonnenboog nu gebruikt voor jouw eigen feestje of als verrassing voor iemand anders, diegene voor wie het feestje is, zal zich meteen heel bijzonder en speciaal voelen.

ballonnenboog-baloba-groen-goud-wit.jpg

Ballonnenboog Baloba Groen, Goud, Wit

Jouw feestje speciaal versieren? Doe dit met de Ballonnenboog van Baloba. Met deze ballonnen set zijn saaie ballonnen verleden tijd. Geef jouw feest extra sfeer, met deze ballonnenboog set van Baloba verras jij al jouw gasten!

Voordelen:

Stevige ballonnen

Mooie kleuren

Prijs / kwaliteit is top

Beste keus!
ballonnenboog-baloba-groen-goud-wit.jpg

Ballonnenboog Baloba Groen, Goud, Wit

Hoe werkt de ballonnenboog Baloba Groen, Goud, Wit?

Het in elkaar zetten van deze ballonnenboog is echt heel eenvoudig. Het zijn behoorlijk wat ballonnen, dus het kan handig zijn om een ballonnenpompje erbij te halen. Blaas de ballonnen op en bevestig ze aan de ballonnenstrip. Wissel de formaten en de kleuren af, en houd enkele kleine ballonnen apart. Die kan je gebruiken als opvulling, mochten er op het einde stukken open zijn. Je kan de lijmpuntjes gebruiken om de ballonnen aan elkaar te laten plakken en om de ballonnenboog vast te zetten.

Je kan de ballonnenboog in een boog vormen, maar je kan er ook andere vormen mee maken. Dat ligt ook aan waar je de ballonnenboog wil gebruiken. Tegen een kale muur, rondom een deur of op een andere locatie. Dat bepaal je helemaal zelf, dankzij het ballonnenlint. Je kan het dus altijd passend maken voor de ruimte waarin je de boog gebruikt.

Waarvoor gebruik je een ballonnenboog?

Je gebruikt een ballonnenboog wanneer je van een gewoon feestje of een gewoon evenement, iets speciaals wil maken. Wil jij dat iemand zich echt speciaal voelt op een bijzondere dag, dan bestel je heel eenvoudig een ballonnenboog. Dat kan een bruiloft zijn of een babyshower, maar ook een verjaardag of een opening. Eigenlijk past het bij elk feestje en kan je het nooit overdrijven wanneer het op de aankleding aankomt. Met een ballonnenboog is het meteen duidelijk dat er iets te beleven valt en jouw gasten zullen er meteen door in een feeststemming komen.

Voordelen ballonnenboog Baloba Groen, Goud, Wit

 • Je kan de ballonnenboog ook andere vormen dan een boog geven
 • Het is een uitgebreid, maar betaalbaar budget
 • Stevige kwaliteit en warme uitstraling voor iedere gelegenheid

Nadeel ballonnenboog Baloba Groen, Goud, Wit

 • Er zit geen ballonnenpompje bij het pakket

Wat zit er in jouw ballonnenboog pakket?

 • 2 Stuks witte ballonnen (45 cm)
 • 3 Stuks groene ballonnen (45 cm)
 • 2 Stuks gouden ballonnen (45 cm)
 • 30 Stuks witte ballonnen (25 cm)
 • 30 Stuks groene ballonnen (25 cm)
 • 20 Stuks gouden ballonnen (25 cm)
 • 20 Stuks witte ballonnen (13 cm)
 • 20 Stuks groene ballonnen (13 cm)
 • 10 Stuks gouden ballonnen (13 cm)
 • 5 meter ballonnenboog strip
 • 1 rol ballon lijmpuntjes

Met deze ballonnenboog Baloba Groen, Goud, Wit maak jij van iedere gelegenheid een heel bijzonder feestje. Jouw gasten zullen meteen een warm en luxe gevoel krijgen wanneer ze binnenkomen en degene voor wie het feestje is, zal zich zeker heel bijzonder en speciaal voelen. Of het nu een receptie, een verjaardag, een jubileum of een andere feestelijke gelegenheid is, deze ballonnenboog maakt er meteen een hele happening van. De kwaliteit is uitstekend en de ballonnenboog gaat langer mee dan de gemiddelde ballonnenboog. En dat allemaal voor een betaalbare prijs, die in bijna elk budget past. Maak van jouw evenement een onvergetelijk feestje, waar de gasten het nog lang over zullen hebben, met deze luxe en klasse uitstralende ballonnenboog Baloba Groen, Goud, Wit.